Січ 092018
 

У четвер, 04 січня 2017 року, у Вижниці по вул. Українській, 95 проходила презентація нового офісу правової інформації та консультації, який утворено в рамках проекту: «Правова освіта громадян в територіальних громадах через Центр правової інформації та консультації». Проект реалізує Чернівецька обласна громадська організація КВУ, за підтримки МФ «Відродження».
На початку виступив заступник голови ГО “Комітет виборців” Ігор Баб’юк, який зазначив, що метою центру є надання правової інформації, надання витягів з законодавства, консультації з правових питань, допомога у складанні заяв, запитів, скарг та інших документів правого характеру, надання консультацій щодо процесуальних документів і роз’яснення їх змісту, порядку оформлення тощо. Також було зазначено, що перед працівниками центру стоїть завдання проводити інформаційну кампанію серед громадських організацій, ініціативних груп та самоорганізацій населення Вижницького, Путильського та Сторожинецького районів. Налагодження тісної взаємодії між громадським сектором і публічною владою є ще одним нагальним завданням проекту.


На відкритті були присутні: голова Вижницької райдержадміністрації Руслан Сенчук, представники Вижницької та Вашківецької ОТГ, директор Вижницького тер центру Роман Єрема, директор Вижницького місцевого центру з надання безоплатної допомоги Людмила Мацюк, директор Вижницького пенсійного фонду Микола Бойко, начальник Вижницької пожежної частини Олександр Ткач, громадські діячі.
Центр працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 17.00.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)