Січ 052018
 

Громадська організація «Клуб української молоді» в рамках програми транскордонного співробітництва ЕаРТС Молдова – Україна розпочинає реалізацію проекту «Сприяння міжособистісному спілкуванню у соціальній, культурній та освітній сферах серед молоді з Республіки Молдова та Чернівецької області».
Метою проекту є створення кращих умов для розвитку життєвих навичок молоді з Республіки Молдова та Чернівецької області (Україна).
Проект спрямовано також на підвищення спроможності молоді, представників громадянського суспільства та місцевої влади з Молдови та Чернівецької області (Україна) в сфері особистісного розвитку.
10 січня 2018 року (в середу) в Чернівцях буде проходити презентація проекту для соціальних працівників, педагогів, викладачів, психологів, представників з неурядових організацій, шкіл, державних установ тощо.
Презентація проекту проходитиме за адресою:
м. Чернівці, вул. М. Грушевського, 1 (301 каб., малий зал) Чернівецька обласна державна адміністрація
Початок о 12.00 год. Програма презентації додається.
Запрошуємо зацікавлених працівників місцевих ЗМІ до участі у висвітленні зазначеного заходу.
Будемо надзвичайно вдячні Вам за тісну співпрацю, спрямовану на розвиток громадянського суспільства в Чернівецькій області.
В разі потреби більше інформації можна отримати у координатора проекту п. Ігоря Мосіна за моб. тел. +38 (098) 948 97 98.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)