Бер 032018
 

На прикінці лютого в Вижниці відбувся захід в межах проекту «Правова освіта громадян в територіальних громадах через Центр правової інформації та консультації», який реалізує Чернівецька ГО «Комітет виборців України» на тему: «Взаємодія органів місцевого самоврядування та громадських організацій щодо захисту прав громадян».
На заході були присутні члени громадської ради при Вижницькій РДА, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.
В ході проведення було обговорено шляхи взаємодії між громадським сектором і владою. Підписано меморандум про співпрацю з начальником Вижницького районного сектору з питань пробації.
Зокрема, заступник ГО КВУ Ігор Баб’юкрозповів про ключові моменти участі громадськості з представниками урядових органів та етапи їх співпраці, а саме: партнерство, діалог, консультацію, інформацію та процесу прийняття політичних рішень.
Юрист-консультант Центру Ольга Чепіль розповіла про інвентаризацію земель, що знаходяться за межами населеного пункту, які після присвоєння кадастрового номеру та визначення цільового призначення земельної ділянки будуть передані в комунальну власність громадам.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)