Жов 302017
 

27 – 28 жовтня 2017 року в Чернівцях був організований та проведений дводенний тренінг для молоді за методикою Форум-театру. Тренінг проходив в Українському народному домі в рамках проекту Чернівецької обласної громадської організації «Комітет виборців» – «Молодь проти корупції та насилля! Молодь – за європейські цінності!».
В тренінгу взяли участь 25 учасників та учасниць з міста Чернівці. Учасниками та учасницями тренінгу були учні старших класів Чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів обласного центру та представники громадських організацій.
Учасники та учасниці тренінгу отримали знання з основ запобігання корупції в Україні та протидії насильству в молодіжному середовищі. Дізналися про різні форми роботи з молоддю, засвоїли методику Форум-театру, як однієї з нетрадиційних способів ведення дискусії в молодіжному середовищі.
Під час проведення тренінгу були обіграні соціальні сценки з життя старшокласників та студентів, висвітлені для обговорення проблеми корупції в молодіжному середовищі.
Довідкове: Форум-театр – методика інтерактивної роботи серед різних шарів суспільства, направлена на вирішення соціальних проблем. Форум-театр є мовою, яка допомагає зрозуміти i розвинути емоційні сфери свідомості (емоційний розум) i виробити креативний підхід до позитивного вирішення проблем.
Головною темою спектаклів форум-театру є ситуація пригноблення i насильства в його всіляких проявах, тому i сам театр ще часто називають “Театром пригноблюваних”.
Головна мета форум-театру – надання інформації i отримання навиків вирішення конкретної проблеми певною людиною з використанням досвіду інших людей i з підключенням можливостей власного емоційного інтелекту.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)