Сер 152016
 

DSCN2174Сьогодні, 12 серпня, відбулася сесія Чорногузівської сільської ради, на якій вирішували питання щодо приєднання Чорногузів до Вижницької об’єднаної територіальної громади. Участь у засіданні взяли голова районної державної адміністрації Руслан Сенчук, депутат обласної ради Михайло Чорней, представники громадськості села.

Звертаючись до присутніх, Руслан Сенчук зауважив, що нині процес об’єднання відбувається на добровільних засадах та дає можливість отримати кошти на розвиток інфраструктури.

Михайло Чорней наголосив на необхідності проведення реформи, включення Чорногузів до складу Вижницької громади, оскільки останні не є самодостатніми та на відповідальності депутатів перед своїми виборцями щодо прийнятих рішень.

Днями в рамках “Децентралізаційного марафону” з депутатами Чорногузівської сільської ради зустрічались регіональні консультанти Асоціації міст України О.Чепель, Т.Халавка та Є.Прокопець, а також незалежний експерт з питань децентралізації, заступник голови обласного КВУ І.Бабюк.

За результатами активного обговорення, депутати Чорногузівської сільської ради все ж проголосували за приєднання Чорногузів до Вижницької об’єднаної територіальної громади.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)