Бер 122016
 

29% опитаних експертів вважають, що прийняття Перспективного плану формування громад Чернівецької області відбувалось з врахуванням позиції представників територіальних громад. 29% вважають, що думка громад не була врахована. Ще 42% не змогли сформувати свою позицію з данного питання.
63% опитаних експертів говорять про те, що при створенні об’єднаних громад думка населення булла врахована частково.Це на їхню думку свідчить, як про добровільність об’єднання так і про примусовість. 19% вважають, що процесс об’єднання носив добровільний характер, а 18 – що примусовий.
Серед опитаних мешканців об’єднаних громад 53% говорять про добровільність процессу об’єднання, а 47 про переважно примусовий характер. Довідково: КВУ в лютому 2016 року було опитано 211 експертів, з яких майже половина (47%) проживає в об’єднаних громадах. В Чернівецькій області було опитано 132 осіб, у Хмельницькій – 79.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)