Жов 192015
 

20151016_10130514-16 жовтня 2015 року Чернівецька обласна громадська організація “Комітет виборців” за підтримки Міністерства внутрішніх справ України провела 4 тренінгів на тему: «Роль працівників органів внутрішніх справ у виборчому процесі» для співробітників органів внутрішніх справ в Чернівецькій області. Зокрема, тренінги відбулися згідно графіку:
14 жовтня – Хотинський районний відділ УМВС в Чернівецькій області,
14 жовтня – Шевченківський районний відділ УМВС в м. Чернівці,
15 жовтня – Новоселицький районний відділ УМВС в Чернівецькій області,
16 жовтня – Сторожинецький районний відділ УМВС в Чернівецькій області.
Послухати корисну інформацію щодо дій працівників міліції під час виборчого процесу прийшли начальники служб та відділів, а також особовий склад, який буде задіяний на охорону громадського порядку під час місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.
Тренери КВУ розповіли працівникам міліції про алгоритми дій працівників органів внутрішніх справ на основних етапах виборчого процесу, про права та обов’язки під час забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях. А також роз’яснили правоохоронцям як відповідно до Закону потрібно діяти міліціонеру в різних ситуаціях, які можуть виникнути під час проведення виборів.
Наприкінці тренінгу тренера ЧОГО “Комітет виборців” відповіли на запитання правоохоронців та вручили кожному учаснику заходу посібник з вибіркою статей із ЗУ «Про місцеві вибори», адміністративного та кримінального кодексів України, які стосуються виборчого процесу з відповідними коментарями до них. (http://electioninfo.org.ua/page/mltsya-na-viborah)

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)