Гру 242017
 

За попередніми оцінками спостерігачів КВУ явка на виборах у об’єднаних громадах, які відбуваються сьогодні буде вищою ніж була на виборах в ОТГ у жовтні.
Найвища явка виборців станом на 16-ту годину спостерігається у у Кострижівській громаді – 40,6%, у Вікнянській ОТГ явка станом на 15.00 становить 40%, в Юрківецькій – 33%. В Юрківецькій ОТГ найвища явка у селі Ржавинці понад 39%.
У Новоселицькій ОТГ явка станом на 16 годину становить у середньому 32%.
В жовтні, за інформацією територіальних виборчих комісій, станом на 20:00 середня явка виборців у чотирьох об’єднаних територіальних громадах становила 42%.
Нагадаємо, що сьогодні у Новоселицькій ОТГ (19 тис. жителів) жителі вибирають поміж шести кандидатів на посаду міського голови. У Вікнянській ОТГ (3,4 тис. жителів) зареєстровано чотири кандидати на посаду сільського голови, у Юрківецькій ОТГ (більше 10 тис. жителів) балотуються три кандидати, у Кострижівській селищній ОТГ (4,5 тис. жителів) за посаду селищного голови змагаються два претенденти.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)