Гру 182017
 

На ремонт траси Чернівці- Київ наступного року виділять з Держбюджету 1 млрд.грн. Про це, під час Національного прес-клубу реформ АМУ «Децентралізація: підсумки та досягнення 2017 року, завдання на наступний рік», заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Відповідаючи на запитання чернівецьких журналістів він також відзначив, що наступного року продовжиться експеримент з виділенням коштів на ремонт місцевих та регіональних доріг за рахунок перевиконання надходжень з митниць.
Розповідаючи просоціальні стандарти, які закладені у Держбюджеті на наступний рік він зауважив, що мінімальна з/п зросте з січня до 3723 грн., а прожитковий мінімум зростатиме тричі впродовж року та становитеме на кінець року 1853 грн., рівень безробіття у державі становитеме 9%, на такий самий відсоток очікується і зростання цін у наступному році. 

 

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)