Лип 212016
 

logotip_reformi_4_0_4У відповідь на численні запити від міст, селищ та сіл до Вашої уваги оновлене видання! Асоціація міст України перевидала посібник “Формування спроможних громад”, актуалізувавши інформацію з врахуванням минулорічного досвіду. Посібник покликаний допомогти громадам в процесі об’єднання. Він описує технологію процесу об’єднання, носить інформаційно-просвітницький та практичний характер.

Видання розраховане, у першу чергу, на сільських, селищних, міських голів та депутатів місцевих рад, а також тим, хто займається практичною реалізацію положень законодавства з формування спроможних територіальних громад. Нагадаємо, перше видання цього посібника у 2015 році здобуло велику популярність. Наприкінці 2015 року до Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» були внесені зміни щодо процесу об’єднання територіальних громад. Вони знайшли своє відображення у другому виданні.

Запрошуємо ознайомитися та користуватися практичним посібником та іншими аналітичними матеріалами АМУ у розділі “Децентралізація: документи”:

ПРАКТИЧНИЙ ПОСІБНИК
“Формування спроможний громад”
(видання друге)
Посібник актуалізовано та перевидано Асоціацією міст України у рамках реалізації проекту “Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні” (ПУЛЬС).

Інформацію та матеріали, що містяться у виданні, дозволяється вільно копіювати, перевидавати й розповсюджувати по всій території України всіма способами, якщо це робиться безоплатно для кінцевого споживача та якщо при такому копіюванні, перевиданні й розповсюдженні є обов’язкове посилання на Асоціацію міст України.

Джерело: АМУ

Приєднуйтесь до нас:

  One Response to “АМУ актуалізувала та перевидала практичний посібник “Формування спроможних громад” (видання друге)”

  1. Що таке Проектний офіс секторальної децентралізації? Для чого його створюють і за, що він відповідає? На ці питання є відповідь тут: http://www.minregion.gov.ua/press/news/gennadiy-zubko-spilno-z-yevropeyskimi-partnerami-initsiyovano-stvorennya-proektnogo-ofisu-sektoralnoyi-detsentralizatsiyi/

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)