Кві 082016
 

КВУУ неділю, 10 квітня 2016 р. у Великокучурівській та Глибоцькій об’єднаних територіальних громадах вперше відбудуться вибори старост. Спостерігачі обласної громадської організації «Комітет виборців» відвідали територіальні виборчі комісії та дізнались про наступне. Так, вперше старост обиратимуть у селах Тисовець та Снячів, які входять до Великокучурівської сільської громади. Зокрема, у с.Тисовець (2668 виборців) на посаду старости претендують чотири кандидати, серед них діючий в.о. старости Василь Коваль, землевпорядник Микола Аксентій, приватний підприємець Василь Столярчук, працівник поліції Євген Москалюк. В Снячеві, до якого належить і частина села Глибочок (загалом понад 1600 виборців) на виборах старости балотуються аж три кандидати: Валерій Данилюк, діловод Світлана Ващук, пенсіонер Іван Ілащук. У даних населених пунктах кандидати у старости зареєстрували своїх довірених осіб та спостерігачів. У селі Червона Діброва (Глибоцька селищна громада) на виборах старости балотуються також три кандидати: Володимир Симоненко, Володимир Чоботар та Василь Лопуляк. У селі Михайлівка (Глибоцька селищна громада) на посаду старости балотується в.о. старости Валентин Москалюк. В селах Червона Діброва та Михайлівка відбудуться також довибори депутатів селищної ради об’єднаної територіальної громади.

Дільничні виборчі комісії сформовані у мінімальному складі (10-12 осіб) районними територіальними виборчими комісіями на підставі подання від кандидатів у старости, а також за поданням голови районної територіальної виборчої комісії. Сьогодні територіальні виборча комісії двох зазначених територіальних громад отримали бюлетені з друкарень та передають їх дільничним виборчим комісіям.
Слід зазначити, що члени територіальних виборчих комісій відзначають високий рівень організації виборів старост.
КВУ планує проводити спостереження за першими виборами старост у день виборів, в неділю 10 квітня 2016 р.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)