Бер 072016
 

КВУ10 березня 2016 року (в четвер) Чернівецька обласна громадська організація «Комітет виборців» в рамках проекту «Реформування місцевого самоврядування через залучення активних громадян» організовує круглий стіл на тему: «Реформування органів місцевого самоврядування очима влади та громади».
До участі в засіданні запрошуються голови обласних організацій політичних партій, депутати місцевих рад, керівники громадських організацій, науковці, засоби масової інформації.
Під час заходу обговорюватимуться результати експертного опитування, яке провів ЧОГО «Комітет виборців» в лютому 2016 року в Чернівецькій та Хмельницькій областях.
Засідання круглого столу проходитиме в приміщенні Українського Народного Дому (м. Чернівці, вул. Ломоносова, 2).
Початок заходу – о 15:00.
Запрошуємо зацікавлених працівників місцевих ЗМІ до участі у висвітленні зазначеного заходу.
Довідково: КВУ було опитано 211 експертів, з яких майже половина (47%) проживає в об’єднаних громадах. В Чернівецькій області було опитано 132 осіб, у Хмельницькій – 79.
Серед опитаних 38 % відмовились вказати своє місце роботи, чи посаду у виборних органах. Разом з тим серед тих хто зазначив дані відомості в анкеті переважали депутати та голови сільських рад (68% від тих хто вказав свою посаду чи місце роботи). Також були опитані депутати та голови райрад (15%), чиновники районних рад та райдержадміністрацій (11%) та громадські активісти (6%).

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)