Вер 072015
 

viboruЦВК сформувала склад 640 обласних, районних, міських, районних у місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2015 року.
Про це йдеться у повідомленні ЦВК, що було оприлюднено після засідання Комісії.
Рішення було прийнято після розгляду подань щодо кандидатур до складу відповідних територіальних виборчих комісій місцевих організацій політичних партій, про утворення депутатських фракцій яких оголошено на першій черговій сесії Верховної Ради України восьмого скликання.
Згідно з ним, у склад ТВК увійдуть представники партій: “Блок Петра Порошенка “Солідарність”, “Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”, Політичної партії “НАРОДНИЙ ФРОНТ”, Політичної партії “Опозиційний блок”, Політичної партії “Об’єднання “САМОПОМІЧ”, Радикальної партії Олега Ляшка, кандидатури від яких до складу ТВК включаються обов’язково.
Також до складу ТВК включені представники від місцевих організації партій, кандидатури від яких до складу територіальних виборчих комісій включаються за результатами жеребкування, проведеного Центральною виборчою комісією.
Як відомо, ЦВК на засіданні 29 серпня визначила перелік місцевих рад Донецької та Луганської областей на території, підконтрольній Україні, де місцеві вибори 25 жовтня не відбудуться.
Раніше комісія визначила, що місцеві вибори в Україні 25 жовтня не будуть проводитися на окупованій території в 125-ти населених пунктах Донецької області та 146-ти – Луганської.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)