Лис 202015
 

52410Лише 50 новообраних депутатів Чернівецької облради станом на 19 листопада написали заяви про те, що вони згодні стати депутатами.

Про це molbuk.ua повідомив голова обласної виборчої комісії Микола Каспрук.

– До комісії наразі подано 50 заяв, тоді як обласна рада складається з 64 депутатів, – сказав М.Каспрук. – Хоча ми всіх повідомили про необхідність написання такої заяви, і вже не раз.

Водночас четверо осіб, які були внесені до протоколу як переможці виборів, відмовилися від місця в обласній раді. Зокрема, це висуванець “Солідарності” Михайло Андрюк ― він віддав перевагу роботі у Вижницькій районній раді, де його обрали головою. А Георгій Коблюк від радикальної партії Олега Ляшка обраний сільським головою у Чагрі Глибоцького району і вирішив працювати там.

Натомість є переможці виборів, які зробили свій вибір на користь крайового представницького органу. Так висуванець “Нашого краю” Іван Семенюк відмовився від депутатства у Новеселицькій районній раді на користь обласної і вже приніс відповідну заяву.
Однак наразі лише партія “УКРОП” повністю сформувала склад свої представників в облраді, інші ще визначаються.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)