Лис 152015
 

downloadВ Чернівцях сьогодні відбувається другий тур виборів міського голови. За повідомленням спостерігачів КВУ, всі виборчі дільниці відкрились вчасно. Склад дільничних комісій у порівнянні з 25 жовтня суттєво оновився – приблизно на 60 %. У всіх комісіях є необхідний кворум для їх роботи, спостерігачів від учасників виборчих перегонів на дільницях станом на 9.00 практично не було. На частині дільниць не вивішено зразок виборчого бюлетеня.
Разом з тим, спостерігачі КВУ зафіксували, що Першотравнева районна виборча комісія розміщена у невеликому приміщенні, яке не опалюється, практично не обладнане меблями. Тобто комісія працює в умовах, які не пристосовані для цілодобової роботи.
Як і 25 жовтня, дві соціологічні організації проводять післявиборче опитування – екзитполи, але у значно менших обсягах. 

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)