Бер 192021
 

18 березня на базі регіонального тренінгового центру Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Михайла Івасюка в режимі онлайн відбувся круглий стіл «Бібліотека відкрита для змін».

У заході взяли участь:

Ігор Баб’юк – заступник голови Чернівецької громадської організації «Комітет виборців», який зауважив, що бібліотека повинна бути комунікаційним майданчиком між владою і громадою; про участь в конкурсах на підтримку місцевих ініціатив, соціальних та молодіжних проєктів, проведення публічних заходів в бібліотеках.

Ольга Чепель – кандидатка юридичних наук, викладачка ЧНУ ім. Ю. Федьковича, консультантка Чернівецького відділення Асоціації міст України та громадської організації «Комітет виборців», яка виступила з презентацією «Правове регулювання бібліотек в умовах нового адміністративного устрою» та надала консультації щодо дистанційної роботи в умовах карантину.

Марія Довгань – заступниця директора з наукової роботи ЧОУНБ ім. М. Івасюка, котра розповіла про активну участь бібліотек в соціальному і культурному житті громад, спілкування з користувачами в соціальних мережах, участь бібліотек в проєктній діяльності.

Учасники консультувалися в режимі «запитання-відповідь».

Організаторами заходу виступили: Чернівецьке обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація», обласна громадська організація «Комітет виборців» та регіональне відділення Асоціації міст України.

У круглому столі взяли участь 39 учасників: представники культури, освіти, бібліотечні працівники об’єднаних територіальних громад області.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)