Сер 212018
 

Вижницьким офісом Мережі правового розвитку «Центр правової інформації та консультації» проведено захід на тему: «Основи медіації для працівників соціальної сфери в контексті правової освіти громадян», який відбувся в приміщенні Вижницької Центральної районної бібліотеки.
До участі було запрошено представників соціальної сфери обслуговування та керівника Вижницького центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Л. Я. Мацюк.
Загалом в заході взяло участь 20 чоловік.
Про медіацію, як спосіб врегулювання конфліктів розповілаЄрема Галина – керівник Вижницького офісу Мережі правового розвитку «Центр правової інформації та консультації».
Про надання первинної безоплатної правової допомоги юристами Офісу розповіла Валентина Ткач – юрист Вижницького офісу Мережі правового розвитку «Центр правової інформації та консультації».
Також, керівники пенсійного фонду (Бойко М.І.) та територіального центру соціального обслуговування (Єрема Р.І) розповіли про проблеми з якими звертаються жителі Вижницького району.
В ході проведення заходу актуальними питаннями на сьогоднішній день з якими звертаються громадяни є:
– питання відмінності між договором довічного утримання та договором дарування, тому що бувають випадки коли люди похилого віку віддаровують своє майно і в результаті опиняються в складних життєвих обставинах;
– по сертифікатах на земельні паї, яким не були присвоєні кадастрові номера і не зареєстровані договори оренди, і в результаті чого людина не може отримати плату за умовами договору оренди;
– та вирішення питань, щодо врегулювання конфліктів в неблагонадійних сім’ях, де потрібно допомогти людям виправитись і зберегти сім’ю.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)