Сер 102018
 

7 серпня у приміщенні конференц зали Українського народного дому відбулась підсумкова прес-конференції у рамках проекту «Агенти громад».
Проект «Агенти громад» впроваджували спільно Чернівецька філія НСТУ та громадська організація Буковинський центр виборчих технологій за підтримки Інтерньюс. В рамках цього проекту було проведено дві медіа школи для «агентів громад» – представників об’єднаних територіальних громад області. Після їх проведення відзнято 20 презентаційних роликів про ОТГ, які за три тижні отримали понад 90 тис. переглядів та поширень більш ніж на 3000 сторінках у мережі Фейсбук.
З часу розміщення роликів «Агентів громад» між 10 та 30 липням зафіксовано наступні перегляди на офіційних сторінках Чернівецької філії НСТУ – ТРК Буковина:
1) На сторінці ТРК Буковина у мережі Фейсбук:
– загалом 86912 переглядів (найбільше ролики Вижницької ОТГ – 11 тис, Новоселицької ОТГ – 9 тис. );
– Загальна кількість поширень роликів з сторінки становить –3137 (Найбільше Новоселицька -340, Вижницька – 336);
– Загальна кількість вподобань – 614.
2) На сторінці ТРК Буковина у мережі Youtube:
-загальна кількість переглядів – 3772; -кількість вподобань – 153.
3) 10 «Агентів громад» поширили на своїх сторінках ролики у мережі Фейсбук: загальна кількість поширень з їхніх сторінок становить – 221, кількість вподобань -117.
4) Окрім того варто відзначити, що всі ролики були поширені на сайті Децентралізація в Україні (www.decentralization.gov.ua) та на сторінках у соцмережах багатьох політиків та чиновників, зокрема віце премєра Зубка.
У номінаціях перемогли наступні ролики:
«Ролик, який набрав найбільше переглядів на Фейсбуці» – Вижницька ОТГ;
«Ролик, який набрав найбільше переглядів на Youtube» – Клішковецька ОТГ;
«Ролик, який набрав найбільше вподобань та поширень на Фейсбуці» – Новоселицька ОТГ;
«Ролик, який набрав найбільше переглядів на сторінці «Агента громад» – Мельник Надія;
«Ролик, який отримав найбільшу підтримку жюрі» – Глибоцька ОТГ.
За результатами оцінок журі та кількістю переглядів пять роликів ОТГ отримають ротацію на телеканалі «Буковина» – Чернівецька філії НСТУ.

Проект «Агенти громад» впроваджували впродовж квітня-липня 2018 року спільно Чернівецькою філією НСТУ та громадською організацією Буковинський центр виборчих технологій за підтримки Інтерньюс та USAID

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)