Тра 042018
 

2 травня 2018 року за спільної ініціативи Чернівецької обласної організації «Комітет виборців» та Чернівецької обласної універсальної бібліотеки ім. М.Івасюка відбувся інформаційний семінар на тему  «Пошук нового стилю у роботі з громадою»

Захід було організований для представників сільських селищних, міських  бібліотек, що здійснюють свою діяльність в об’єднаних територіальних громадах Чернівецької області. Під час заходу обговорено проблемні питання функціонування бібліотечних установ в умовах формування нової системи управління в об’єднаних територіальних громадах.

Директор Чернівецького ресурсного центру підтримки місцевої демократії Ігор Бабюк зосередив увагу на особливостях діяльності місцевих бібліотек при зміні умов фінансування та підтримки (а часом не підтримки) закладів культури в новоутворених ОТГ. Були обговорені можливі перспективи  розвитку закладів культури, і бібліотек зокрема, при формуванні тісної взаємодії із районною (та обласною) бібліотечною системою.

Експерт з правових питань Чернівецької обласної громадської організації «Комітет виборців» п. Ольга Чепель зупинилася на правових аспектах діяльності місцевих бібліотек, на процесах реорганізації закладів культури в ОТГ та можливості створення місцевої публічної бібліотеки.

Представники бібліотечних закладів області обмінялися досвідом роботи в об’єднаних територіальних громадах та складнощами, з якими їм доводиться зустрічатися.

 

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)