Кві 292018
 

Комітет виборців нагадує, що сьогодні в Чернівецькій області дві об’єднані громади, – Герцаївська та Заставнівська, – обирають собі міських голів та депутатів.

За інформацією наших спостерігачів, виборчий процес на усіх дільницях розпочався вчасно, кожна із 10 дільничних виборчих комісій (по 5 в Герці та Заставні) розпочала голосування, як це й передбачено законом, о 8 годині ранку.

Активність виборців в ранкові години традиційно невисока. Станом на 12 годину, як повідомили в міських виборчих комісіях, своїм правом голосу скористалося 990 виборців у Герці та 1631 – у Заставні. Таким чином, показник явки становить, відповідно –  19,23% та 23,31%.

За дотриманням законодавства в приміщеннях для голосування стежать спостерігачі від політичних партій та кандидатів на посади міських голів. В комісіях кажуть, що порушень, які можуть вплинути на результати голосування, ними не виявлено. Голосування відбувається спокійно, за громадським порядком стежать поліцейські.

 

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)