Кві 202018
 

Фахівці ЧОГО «Комітет виборців» проводять серед школярів  Чернівецької області просвітницьку діяльність. Зокрема, 19 квітня такі заходи відбулися у Вижницькій гімназії та Іспаській  загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів на тему «Основи поведінки підлітка у взаємовідносинах з поліцією». 

Інформаційну бесіду з учнями провели експерт «Комітету виборців» Василь Паламар та представник Вижницького офісу мережі правового розвитку «Центр правової інформації та консультації» Галина Єрема. Вони розповіли учням про те, які заходи превентивного характеру можуть застосовувати працівники поліції. Зокрема, йшлося про перевірку документів, опитування особи, поверхневу перевірку та огляд, поліцейське піклування та інші.

Фахівці також  надали  учням корисні поради щодо того, як необхідно поводитись у випадках, якщо працівники поліції зупинили підлітка на вулиці, якщо надіслано повістку-виклик до відділу поліції, якщо працівники поліції проявляють агресію тощо.

Також учням було надано тематичні інформаційні буклети «Основи поведінки підлітка у взаємовідносинах з поліцією» розроблені регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги  у Чернівецькій області та Громадською організацією «Комітет виборців».

Просвітницькі заходи серед учнів відбуваються в рамках проекту «Правова освіта громадян в територіальних громадах через Центр правової інформації та консультації» за підтримки фонду «Відродження».

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)