Жов 172016
 

logo-1-1024x353-728x251Всеукраїнська громадська організація. Зареєстрована 15 червня 2006 року.
Місія Асоціації: сприяння розбудові демократії та спроможних громад в Україні через розвиток самоорганізації та створення дієвої системи громадської участі у справах місцевого значення.
Асоціація:
– Об’єднує та підтримує організації та людей, які прагнуть поліпшити якість життя у своїй громаді, вирішують місцеві проблеми спільно, намагаються вплинути на дії органів влади.
– Проводить дослідження та аналізує політику з актуальних проблем розвитку суспільства.
– Надає допомогу на всіх етапах створення і роботи органів самоорганізації населення, надає консультації.
– Розробляє і домагається прийняття ефективної законодавчої та нормативної бази місцевого самоврядування як на державному, так і на місцевому рівнях.


– Домагається прозорості та відкритості у діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, комунальних установ;
– Просвіщає громадян про їхні можливості участі в управлінні місцевими справами та контролю за діяльністю місцевої влади, сприяє підвищенню їхньої активності.
– Підвищує рівень професіоналізму і взаємопідтримки громадських активістів: навчальні заходи, круглі столи, конференції, обмін досвідом.
– Видає аналітичну, методичну, просвітницьку літературу.
Асоціація є членом ALDA (Європейська Асоціація місцевої демократії), Контактного Офісу українських аналітичних центрів в Брюсселі, входить до складу Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС.
ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ: благодійні пожертви, гранти міжнародних та українських донорів: Міжнародний фонд «Відродження», PASOS, SIDA, Посольство США в Україні, Фонд Східна Європа та ін. ЯК ПІДТРИМАТИ НАС
РЕГІОНАЛЬНІ ПІДРОЗДІЛИ АСОЦІАЦІЇ:
Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Сумська, Херсонська, Чернівецька, Чернігівська, Донецька, Харківська області;
міста: Одеса, Київ, селище Врадіївка Миколаївської обл.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)