Тра 232016
 

1463920382_1455796491_3_mistoСкандали і розборки у сесійній залі – це далеко не політична боротьба між владою та опозицією за інтереси громади. Ці шоу є елементами тривалої боротьби за владу у місті між кількома бізнесово-політичними групами впливу. Часто їхні інтереси не мають нічого спільного з інтересами чернівчан. Про це пише газета “Молодий буковинець”.
Журналісти проаналізували поіменні голосування всіх фракцій і визначили, хто з депутатів одних фракцій найчастіше синхронно голосує з обранцями інших. Також ми вивчили біографії кожного з обранців для того, щоби визначити, хто за ким “стоїть” у нинішній міськраді.
Якщо у попередньому скликанні міськради були всього дві неформальні групи впливу (“Група Продана-Фірташа” і “Група Бурбака-Каспрука”), то нині “бізнесово-політичних кланів” побільшало, незважаючи на зменшення чисельності депутатів із 60 до 42.
Джерело: http://42.cv.ua/grafika/53-grupy-vplyvu-scho-boryutsya-za-vladu-v-chernivcyakh.html

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)