Тра 312016
 

1111Чи пам’ятають депутати Чернівецької міськради, де і коли вони проводять прийом громадян? З таким запитанням сайт “Ініціатива 42” звернувся до обранців різних фракцій. Як з’ясувалося, не всі з них змогли відповісти правильно.
Олександр Ставчанський з фракції “Самопоміч” повідомив, що востаннє до нього зверталися виборці з проблемою теплових лічильників.
“Вирішуємо, пишемо звернення”, – сказав він.
Олександр Пуршага розповів, що депутати “Батьківщини” проводять прийом громадян у приміщенні театру ляльок.
“У нас складений графік прийому громадян усіма депутатами. Ми залучаємо і помічників депутатів для того, щоб охопити весь аспект питань і пропозицій, з якими до нас звертаються мешканці”, – додав депутат.
На запитання, коли можна прийти на прийом особисто до Пуршаги, він, задумавшись, відповів:
“Точно не пам’ятаю, але по-моєму, другий і третій четвер. Цей графік є на сайті міської ради”.
Проте, згідно з інформацією, яка оприлюднена на сайті міської ради, депутат здійснює прийом громадян першого і третього четверга місяця.
Також на сайті міськради зазначено, що серед обранців-“батьківщинців” помічника має лише один депутат – Артур Мунтян.
А ось депутат від фракції “Рідне місто” Валерій Найдиш відмовився спілкуватися з нашими журналістами.
Лідер фракції “Свобода” Андрій Ілюк повідомив, що він проводить прийом громадян щопонеділка у громадській приймальні на вулиці Шевченка. Щоправда, як раніше повідомляв сайт “Ініціатива 42”, пана депутата не завжди у зазначений час можна побачити у цьому офісі.
Разом з тим, депутат від “Народного контролю” Михайло Яринич запевнив, що з ним будь-хто з виборців будь-коли може зв’язатися за номером мобільного телефону, який зазначений на сайті міської ради.
Графік прийому в мене – перший і третій вівторок місяця”, – повідомив обранець, додавши що з виборцями він зустрічається у приміщенні ЖРЕПу №11 на вулиці Чехова та в офісі партії на вулиці Головній, 27/13.
Натомість на сайті міськради не зазначені дні, коли пан Яринич проводить прийом громадян.
Обранець від “Самопомочі” Віталій Матвієнко розповів, що найчастіше він зустрічається зі своїми виборцями в їхніх будинках.
“Також можна зустрітися в нашому офісі на вулиці Руській”, – додав депутат.

Приєднуйтесь до нас:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)